15 d'Octubre de 2020

La farmàcia, agent sanitari clau

La farmacia al costat del ciutadà

FEFAC i fedefarma junt a altres agents de la distribució, hem elaborat una carta en la que es posa de manifest el rol sanitari clau de la farmàcia, fet evidenciat de manera especial en la pandèmia del coronavirus. I és que és palès que les farmàcies són “una eina que encara pot aportar molt més valor i servei en benefici de tots durant la pandèmia provocada per la COVID-19″.

Com s’exposa en aquesta carta oberta, per les farmàcies, passen més de 2,3 milions de persones. Una accessibilitat que “ens porta a oferir la nostra col·laboració professional a tota la societat i organització sanitària, sense altre interés, ni personal, ni col·lectiu, més que col·laborar en el bé comú”.

Per llegir tota la carta fes clic aquí.