15 d'Octubre de 2020

El Campus fedefarma inicia el curs formatiu 2020-2021

formación fedefarma

El Campus fedefarma inicia el curs formatiu 2020-2021 adaptant la proposta a les necessitats de l’oficina farmàcia. Per a això, hem incorporat nous formats que promouen major accés i major adaptabilitat perquè cada soci pugui formar-se en el millor moment.

Així, la proposta formativa de fedefarma incorpora l’streaming. De fet, en aquest primer trimestre, davant les recomanacions de les autoritats, totes les sessions seran ofertes en aquest format, garantint la formació amb els avantatges de sempre i la màxima seguretat. Les sessions també es penjaran al campus a posteriori per facilitar el repàs i la revisió del contingut.

A més, també com a novetat, totes les sessions formatives comptaran amb el seu podcast resum com a suport a l’assimilació dels continguts.

 

PROPOSTA FORMATIVA 360º PER A COBRIR LES NECESSITATS DE LA FARMÀCIA

 

La proposta formativa 2020-2021 de fedefarma va arrencar ahir amb la primera sessió del Programa de Formació Continuada (PFC) per als socis de Catalunya. Aquesta va estar dedicada a Artrosi. Evidència farmacològica actual dels SYSADOAS i el col·lagen. Va ser oferta de la mà de César Díaz, reumatòleg de l’Hospital Sant Pau. El PFC per als socis de la Comunitat Valenciana donarà inici demà dijous.

A més, també mantenim els cursos monogràfics sobre consultes freqüents a la farmàcia, tendències i temes de gestió; la 2a edició del Cicle d’Especialització Natural i el Programa de Formació en Gestió (PFG), donant aquest últim inici al gener de 2021.

En aquest començament de curs, el president de la cooperativa, Xavier Casas, va assenyalar que “l’evolució constant de la proposta formativa de fedefarma respon a la nostra vocació innovadora, així com al nostre compromís amb la farmàcia i la professió”.

En aquesta línia, va subratllar que l’objectiu és donar resposta a totes les necessitats formatives de la farmàcia des de l’àrea professional, gestió en retail i en breu una nova àrea de formació en producte”.

“Tot això per poder oferir una proposta formativa 360 graus que cobreixi totes les necessitats dels socis i en formats que ajudin a adaptar-se a les necessitats individuals i que, alhora, contribueixin a seguir fent-la més accessible per a tothom”, va finalitzar el president.