23 de Setembre de 2020

Xavier Casas pren possessió coma president de fedefarma

Consejo rector fedefarma

Xavier Casas pren possessió com a nou president de fedefarma, juntament amb el nou Consell Rector de la cooperativa. La presa de possessió es va produir durant la primera reunió de treball d’aquest òrgan de govern, ahir dimarts 22 de setembre.

El nou president ha estat durant 12 anys membre del Consell Rector. En aquest òrgan ha exercit primer com a vocal vicecomptador i, des de 2012, com a secretari. És llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, ​​diplomat en Tècnica Ortopèdica i diplomat en Sanitat. Compta amb un Màster en Economia de la Salut i de l’Medicament, Màster en Farmàcia Assistencial i Atenció Farmacèutica i Màster en Atenció Farmacèutica en Salut Mental. També ha cursat Economia de les Polítiques Sanitàries a la Harvard T.H. Chan School of Public Health. És titular de farmàcia al Prat de Llobregat des de 2002, on exerceix com a farmacèutic comunitari, àmbit en el qual ha desenvolupat la seva activitat professional.

D’aquesta manera, l’òrgan de govern de fedefarma queda constituït per:

 • Xavier Casas Sánchez (president)
 • Francisco Carceller Martínez (vicepresident)
 • Elisenda Casals Ximenes (secretària)
 • Francesca Iglesias Huix (tresorera)
 • Lourdes Isern Cartró (comptadora)
 • Josep Mª Magrinyà Rull (vocal de Gavà)
 • Francesc Bellavista Jonch (vocal de Terrassa)
 • Jordi Martínez Planas (vocal de Girona)
 • Esther Graus Robinat (vocal de Lleida)
 • Lluís Escuder Monfort (vocal de Reus)
 • Juan Carlos Pavia García de Leonardo (vocal de Castelló)
 • Manuel Cortés Ribera (vocal de València)
 • Santi Argelaguet Argemí (vocal)
 • María González Valdivieso (vocal)
 • Xavier Millán Lafargue (vocal)

 

XAVIER CASAS PREN POSSESSIÓ AMB COMPROMÍS DE DEDICACIÓ A L’OFICINA DE FARMÀCIA I A LA COOPERATIVA

 

Durant la presa de possessió, va reiterar el seu “agraïment a tots els socis per la responsabilitat traspassada”. Així mateix, va assenyalar que aquesta “ha estat assumida amb el màxim compromís de dedicació a l’oficina de farmàcia i a la cooperativa”.

Alhora, va assenyalar la seva determinació de que fedefarma continuï “transferint valor a la farmàcia per al seu desenvolupament professional i empresarial, reforçant l’essència cooperativista en la defensa dels interessos de la farmàcia, i impulsant la innovació com a catalitzador de la transformació de reptes en oportunitats per a tots els socis i el canal farmàcia en general”.

“En definitiva – va destacar – seguirem treballant en la mateixa línia que ha fet que avui fedefarma sigui una cooperativa moderna, que creix per sobre de mercat i que manté al soci com a eix”. En relació a aquest fet, no va voler finalitzar la seva intervenció sense recordar la tasca dels membres del Consell Rector que han deixat l’òrgan de govern, Vicenç J. Calduch i Maria Eugenia Niubò, durant els anys que han format part d’ell mateix.