29 de Juny de 2020

Ajudem la farmàcia en la digitalització

farmaoffice_go

Ajudem la farmàcia en la digitalització amb l’impuls de farmaoffice go. Conscients del repte i l’oportunitat que suposa la digitalització per a la farmàcia, apropem aquesta eina digital per a la creació i gestió de webs interactius i dinàmics. Amb ella podeu treballar el posicionament i comunicació online de la vostra farmàcia.

Farmaoffice go us permet seguir potenciant la vostra tasca d’educació sanitària. Disposa d’un blog i vblog per difondre posts propis amb consells de salut o aquells que des de fedefarma posem a la vostra disposició setmanalment.

Gràcies al seu backoffice podeu oferir l’opció de realitzar encàrrecs de parafarmàcia, que una vegada preparats es recullen a la farmàcia. Aquesta opció ajuda a respondre a la tendència en augment del consum online, més marcada després el confinament. Al mateix temps, se segueix millorant l’experiència del client de la farmàcia mantenint el tràfic a aquesta.

Per potenciar aquest tràfic, a més, podeu a través de farmaoffice go traslladar al canal online totes les promocions lligades al programa de fidelització farmapremium i, al mateix temps, donar la possibilitat als seus clients de reservar-les directament.

 

MÉS DE 400 FARMÀCIES DIGITALITZADES AMB FARMAOFFICE GO 

Per poder escollir l’opció que s’adapti millor a les necessitats de la teva marca, disposes de diverses opcions respecte al domini. Pots beneficiar-te del subdomini de canalfarmaciaonline, i del seu posicionament, o tenir un domini propi amb major personalització.

A més, des de fedefarma et facilitaem webinars formatius per teure-li la màxima rendibilitat a la plataforma, i avançar en la personalització i maneig del teu web.

Des de el seu llençament, ja s’han digitalitzat amb farmaoffice go prop de 400 farmàcies de la Comunitat Valenciana i Catalunya. A finals de 2019 vam avançar el projecte, i el vam posar a disposició de totes les farmàcies sòcies sense cost durant el context de la COVID-19.

 

COOPERACIÓ I INNOVACIÓ PER AFRONTAR ELS NOUS REPTES 

El President de fedefarma, Vicenç J. Calduch, ha explicat que “farmaoffice go és un projecte que respon a la vocació per la innovació de la cooperativa, amb l’objectiu de seguir ajudant a la farmàcia a anticipar-se als reptes que se li plantejan”.

“És per això que el projecte, ja avançat el 2019, s’ha posat a disposició de les farmàcies sense cost en un moment en què la farmàcia ha necessitat adaptar-se a nous escenaris, mantenint la relació i el consell farmacèutic i agilitzant la gestió del dia a dia “, ha indicat.

“Amb aquesta iniciativa reforcem el canal farmacèutic en el món online i ajudem a la farmàcia a la digitalització. Està dissenyada perquè cada farmàcia pugui traslladar els seus valors i la seva filosofia de manera fidel al canal en línia”, ha assenyalat.