11 de Juny de 2020

Silvia Leal tanca el cicle webinars fedefarma

Silvia Leal tancarà el cicle webinars fedefarma amb la seva ponència “Claus per construir el futur post COVID-19″. El webinar abordarà l’afectació social i en la salut derivades de l’estat d’alarma i el confinament. A més, s’analitzaran les noves formes de comportament, relació i consum. Silvia Leal és Doctora cum laude en Sociologia, experta en tecnologia i transformació digital.

D’aquesta manera, el pròxim dijous, 18 de juny, de 20.00 a 21.30 hores, tots els professionals sanitaris podran seguir aquest últim webinar a través de webinarsfedefarma.com. Amb aquesta sessió, tanquem el cicle webinars fedefarma que ha comptat amb sessions online sobre temes d’interés per a la farmàcia en el context de la COVID-19. Durant el cicle, s’han tractat temes de salut i també de gestió. Entre ells, l’Estudi Nacional Epidemiològic de la infecció per SARS-CoV2, la digitalització i les eines que ajuden a ella, com farmaoffice go, entre d’altres.

Aquests temes han sigut oferts per experts en salut i gestió. Han comptat amb ponents com la investigadora del grup de coronavirus d’IRTA-CreSA, Júlia Vergara, el doctor Ricard Cervera, cap de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic, o l’economista i expert en fiscalitat en l’oficina de farmàcia, Juan Antonio Sánchez, entre d’altres.

 

PRESENTACIÓ DE LA PROPOSTA FORMATIVA 2020-2021

 

Durant la sessió del proper dijous 18 de juny també avançarem la nostra proposta formativa per al curs 2020-2021. Un curs més, des de fedefarma impulsem una formació que s’adapta a les necessitats professionals de les farmàcies. Una programació que també té presents els canvis empresarials i de gestió que requereix el negoci. També es basa en les tendències de mercat i el consumidor.

El curs 2020-2021, a més de les novetats que presentarem, tornarà a incloure una nova edició del Programa de Formació Continuada (PFC), el Programa de Gestió Continuada (PFG) i el Cicle d’especialització Natural, entre d’altres.