02 de Juny de 2020

L’Estudi Nacional Epidemiològic de la infecció per SARS-CoV2 als webinars fedefarma

webinars fedefamra

L’Estudi Nacional Epidemiològic de la infecció per SARS-CoV2 protagonitza el webinar fedefarma d’aquest dimecres, 3 de juny. L’epidemiòleg i exdirector d’Acció Sanitària en Crisi de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), Daniel López Acuña, abordarà aquest estudi dissenyat pel Ministeri de Sanitat i l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII) amb la col·laboració de les CCAA .

L’Estudi Nacional Epidemiològic pretén estimar el percentatge de la població espanyola que ha desenvolupat anticossos enfront del nou coronavirus SARSCoV-2. El seu disseny està inspirat en les recomanacions de l’OMS per a estudis de seroprevalença enfront del SARSCoV-2.

L’epidemiòleg oferirà aquesta sessió online demà dimecres a les 15.00 hores en obert. Així, tots els professionals farmacèutics i qualsevol professional sanitari interessats en aquesta formació la poden seguir a través del link http://webinarsfedefarma.com/.

Com en webinars anteriors, des de fedefarma penjarem la sessió posteriorment juntament amb els apunts al campus de elearning Campus.fedefarma.com.

 

FORMACIÓ DE REFERÈNCIA

 

Aquesta formació impulsada per fedefarma aborda temes de salut i temes de gestió rellevants per a la farmàcia en el moment actual. L’objectiu és seguir reforçant la seva atenció farmacèutica i la seva gestió empresarial. Cada sessió compta amb una ponència de 30/45 minuts, a més del torn de preguntes per resoldre dubtes.

Aquests temes són oferts per experts tant de salut o de gestió. Alguns dels ponents que ja han participat en aquest cicle han estat la investigadora del grup de coronavirus de l’IRTA-CReSA, Júlia Vergara, el doctor Ricard Cervera, cap de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic, o l’economista i expert en fiscalitat a l’oficina de farmàcia, Juan Antonio Sánchez, entre d’altres.

Des de la cooperativa vam iniciar el cicle de webinars fedefarma sobre temes d’interés per a la farmàcia en el marc de la COVID-19 el passat mes d’abril. La nostra determinació innovant en la proposta formativa era respondre a les necessitats actuals de la farmàcia.