21 de Maig de 2020

Visites online per seguir ajudant-te en el que necessitis

Visitas online

Des de fedefarma hem incorporat les visites online a la farmàcia. Així, cada soci podeu escollir què canal de comunicació és el més adient per a cadascun de vosaltres.

Davant la convenència de restringir moviments i contactes, des del principi de la pandèmia, el nostre equip comercial i el de retail han mantingut la relació amb la farmàcia, atenent totes les necessitats que us han pogut sorgir. Des de l’inici del confinament, aquests equips ja han realitzat més de 65 visites online.

I és que el context d’excepcionalitat ha evidenciat més que mai que la tecnologia és una gran aliada per apropar-nos quan es requereix distància. Durant el marc de la COVID-19 hem comprovat l’eficàcia d’oferir la possibilitat  de visites online a la farmàcia. Davant això, aquestes visites s’incorporen com una possible via de comunicació més amb la cooperativa.

D’aquesta manera, tots els socis disposeu de més possibilitats de contactar-nos. I és que les visites online no substitueixen les presencials. Aquestes es reprenen sota la teva demanda i seguint els protocols establerts per realitzar-les amb garanties, essent agendades prèviament.

Si es prefereix la modalitat online, cada soci escolliu quina aplicació s’adapta millor al tipus de visita que es desitja o a la consulta que es necessita realitzar.

visitas online

Sol·licita la teva visita online o presencial amb el teu assessor o assessora, o a través del SAS.

 

ACOMPANYAMENT INTEGRAL A LA FARMÀCIA

 

D’aquesta manera, com a farmàcia sòcia de fedefarma pots ara mantenir visites online de caràcter comercial, per continuar treballant la rendibilitat i la seva optimització. També per informar-vos dels nous serveis que posem a la teva disposició o assessorar-te sobre productes  i tendències, entre d’altres.

A més, som conscients que és moment de seguir formant-nos i potenciant el retail. Per això, les assessores i formadores de retail seguiran ajudant-te a adaptar el dinamism e i l’espai comercial al nou context i realizar campanyes de captació i fidelització de clients. També et guiaran en com optimitzar l’organització interna amb l’equip i en crear un pla de comunicació eficaç tant off com online, entre d’altres.