13 de Maig de 2020

Gràcies col·laboradors de fedefarma per fer allò impossible

racias colaboradores fedefarma

“No ha sigut fàcil, però amb l’esforç de tots i totes, hem fet allò impossible, possible”, així comença el vídeo que hem realitzat a fedefarma per donar les gràcies als nostres col·laboradors pel seu esforç. Des de la cooperativa volem agrair l’esforç, treball i implicació de tot el personal de magatzem, transport i d’oficines.

El treball dur d’aquestes setmanes, ple de moltes incerteses i nous escenaris, ha permès portar a terme la nostra activitat amb la màxima normalitat possible i donar resposta a les necessitats dels nostres socis.  I és que són les persones les que fan possibles les coses i converteixen en possible el que podia semblar impossible.

En aquest video volem deixar palesa de com els 7 magatzems de fedefarma, així com el personal d’oficines centrals, a pesar de les dures setmanes de treball, no han perdut el somriure per seguir fent avançar la cooperativa i continuar al costat de la farmàcia en el moment que més ho ha necessitat.

gracias-colaboradores-fedefarma