12 de Maig de 2020

El 1er webinar fedefarma en obert reuneix a més de 150 professionals

webinar fedefarma en abierto

Més de 150 professionals de sector es van formar amb el primer webinar fedefarma en obert. Aquest va ser conduït pel doctor Ricard Cervera, cap de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i va abordar els Fàrmacs moduladors del sistema immunitari.  Una opció terapèutica per a la COVID-19?.

Entre les principals conclusions de la sessió, es va exposar com un nombre elevat de pacients amb COVID-19 desenvolupa una resposta autoimmune inflamatòria-trombòtica moderada o greu (5-10%). Al mateix temps, es va revisar com s’estan utilitzant múltiples tractaments immunomoduladors per frenar aquesta resposta. També es va subratllar que l’evidència de l’eficàcia d’aquests tractaments és encara limitada.

COMUNICACIÓ I DIGITALITZACIÓ DE LA FARMÀCIA

 

Davant d’aquesta bona acollida i les necessitats actuals de formació de la farmàcia, des de fedefarma hem programat dos webinars aquesta setmana. Tots dos estaran orientats a l’optimització de la gestió de l’oficina de farmàcia.

Durant ells s’aprofundirà en la millora de la comunicació i la digitalització de la farmàcia. Tots els interessats es podran connectar a través de webinarsfedefarma.com. Posteriorment, els webinars fedefarma es pengen al campus.fedefarma.com.

Demà, dimecres 13 de maig (15.00 hores), tots els professionals farmacèutics podran formar-se amb la sessió “Millora la comunicació a la farmàcia”. Marc Cases, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i gestor de Farmàcia Guarc oferirà aquesta sessió.

El programa exposarà el canvi de paradigma i el tipus d’informació que necessita la població. En aquest marc, s’incidirà en com la farmàcia ha d’adaptar les comunicacions per aprofitar les noves oportunitats, tant a nivell offline, com a nivell online.

Així mateix, el proper divendres 15 de maig (15.00 hores) acostem a la farmàcia formació sobre la importància de la digitalització actualment. Partint dels hàbits del consumidor, s’exploraran les possibilitats per a això i com farmaoffice go suposa una oportunitat.

Farmaoffice go facilita a la farmàcia presència digital mitjançant un web personalitzat, dinàmic i interactiu. A més, promou el posicionament de la farmàcia com a experta de salut a la xarxa.

Marc Cases, Cristina Casas, cap de Màrqueting de la cooperativa, i Mónica Monfort, cap de Retail i Formació de la cooperativa ofereixen aquest webinar fedefarma en obert.