05 de Maig de 2020

Els webinars fedefarma en obert per a totes les farmàcies

webinars fedefamra

A partir de demà dimecres, els webinars fedefarma es realitzaran en obert. D’aquesta manera, totes les farmàcies, siguin sòcies o no de la cooperativa, tindran accés a aquesta formació. Des de la cooperativa obrim aquesta formació fruit de la nostra determinació de donar resposta a les necessitats i demandes del sector, així com davant la gran acollida que ha tingut la iniciativa.

Així, per poder seguir el cicle de webinars fedefarma cada dimecres, els farmacèutics interessats i els seus equips només hauran d’accedir al link que connectarà a la sessió Webinarsfedefarma.comsense necessitat de registre previ. Com en webinars anteriors, penjarem la sessió posteriorment junt amb els apunts en el campus d’elearning campus.fedefarma.com.

Els webinars fedefarma aborden temes de salut i gestió rellevants per a la farmàcia en el moment actual. Cada sessió compta amb una ponència de  30/45 minuts, a més del torn de preguntes per resoldre dubtes.

FORMACIÓ DE REFERÈNCIA

 

El doctor Ricard Cervera, cap de Malalties Autoinmunes de l’Hospital Clínic, conduirà el webinar Fàrmacs moduladors el sistema immunitari. Una opció terapèutica per  a la COVID-19?, aquest dimecres, 6 de maig a les 15.00h.

Al llarg de la sessió el doctor abordarà en obert la reacció immunitària del cos davant la COVID-19 i els seus efectes. Altres aspectes seran els fàrmacs que han demostrat eficàcia i els fàrmacs que s’estan testejant per al tractament de la COVID-19.

El Doctor Ricard Cervera és,  a més, ​​Cap de l’equip «Malalties Autoimmunes Sistèmiques» de l’Institut d’Investigaciones Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) de Barcelona. També és Professor Agregat del Departament de Medicina de la Universitat de Barcelona on coordina el Máster en Malalties Autoimmuns i el Màster en Competències Mèdiques Avançades. Alhora, és el Secretari Acadèmic de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Amb el cicle webinars fedefarma la cooperativa segueix ampliant la seva aposta per la formació pionera com a via de transferència de valor a la farmàcia per a la promoció del seu desenvolupament professional i empresarial.