24 d'Abril de 2020

Distribució de mascaretes a la Comunitat Valenciana

mascarillas Comunidad Valenciana

Des de fedefarma estem participant en la iniciativa de la Generalitat Valenciana que implica la distribució de  3.600.000 milions de mascaretes a la Comunitat Valenciana. Es tracta de material que va destinat a  persones vulnerables davant la COVID-19.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha sigut qui ha distribuit les quotes de repartiment de mascaretes a cada distribuïdor. En aquest repartiment, la Conselleria ens inclou al top 3 de distribució. Així, atorga a fedefarma la màxima quota de repartiment, la mateixa que les altres dos distribuïdores que estan realitzant la major par d’aquest.

D’aquesta forma, des de mitjans d’abril, estem repartint prop del 27% d’aquestes mascaretes.

Aquestes mascaretes van destinades a persones majors de 65 anys i a altres col·lectius de risc. És a dir, col·lectius que, si es dona el contagi per Covid-19, poden tenir pitjor pronòstic.

Estem realitzant aquesta distribució de mascaretes a la Comunitat Valenciana des dels nostres magatzems d’Almassora (Castelló) i de Massanassa (València).

Implicació amb la farmàcia i el benestar general

El President de fedefarma Vicenç J. Calduch ha posat en valor “la confiança depositada per la Conselleria en nosaltres perquè liderem la distribució d’aquestes mascaretes destinadas a protegir a aquells més vulnerables favant un possible contagi pel coronavirus”.

Una confiança que, com ha recordat  Vicenç J. Calduch, també transmiteixen a la cooperativa les farmàcies de la Comunitat Valenciana. Ja que la cooperativa és líder a Castelló de manera indiscutible i presenta un creixement continuat al territori.

Al maeix temp, ha destacat la satisfacció de fedefarma de “posar tota la nostra capacitat logística per contribuir en aquest repartiment “.

“La nostra determinació és la de colaborar sempre amb la Generalitat Valenciana en totes aquelles iniciatives que reforcin a la farmàcia i contribueixin al benestar general”, ha afegit  Vicenç J. Calduch.