21 d'Abril de 2020

Llancem el cicle de Webinars fedefarma

webinars fedefamra

A partir de demà iniciem el cicle de Webinars fedefarma sobre temes d’interés per a la farmàcia en el context del COVID-19. Durant aquests webinars, aproparem formació sobre aspectes de salut i gestió relacionats amb la situació actual, responent a les necessitats que se li plantegen actualment a la farmàcia.

En aquesta situació d’excepcionalitat, hem innovat i adaptat la proposta formativa de la cooperativa per seguir refoçant l’atenció i la gestió empresarial de la farmàcia, en el context actual.

Tots els socis de la coperativa i els equips de les farmàcies podeu farmar-vos amb els Webinars fedefarma cada dimecres en directe. Tanmateix, per facilitar l’eccés, posteriorment publicarem cada sesió al campus.fedefarma.com.

Cada webinar comptarà amb una ponència de 30/45 minuts de duració, a més del torn de preguntes per resoldre dubtes. En ell intervedrà un moderador de la cooperativa que introdudirà al ponent i guiarà les intervencions en les preguntes. Les ponències seran ofertes per doctors, farmacèutics i experts en gestió de farmàcia.

Amb aquest cicle de webinars, des de fedefarma seguim impulsant la formació com un servei amb el que continuar aportant valor a la farmàcia. En aquest cas, contribuint a mantenir l’excel·lència en l’atenció i també per seguir fent creixe el canal farmàcia en un moment d’excepcionalitat.

REFORÇ DEL PERFIL SANITARI i DE LA GESTIÓ DE L’OFICINA DE FARMÀCIA

 

El cicle s’obre demà dimecres, 22 d’abril, amb la ponència de Júlia Vergara, investigadora del grup de coronavirus de l’ IRTA-CReSA.  La investigadora se centra actualment en la investigació de la vacuna contra el SARS coronavirus 2.

Aquest primer webinar abordarà Les investigacions actuals sobre vacunes i tractaments com tema. Els estudis en curs, on ses’ubica l’horitzó per disposar d’una vacuna i quan es preveu que estarà disponible un tractament, i cap a on anem amb el virus seran alguns dels aspectes en els que incidirà.

El programa del cicle inclourà sessions online destinades tant a temes de salut com de gestió, rellevants en el moment actual.