02 de Març de 2020

Trobada fedefarma 2020 a la Comunitat Valenciana

TROBADA FEDEFARMA

Des de fedefarma hem presentat als nostres socis de la Comunitat Valenciana noves solucions tecnològiques per ajudar a la farmàcia en la seva digitalització, durant la Trobada fedefarma. Entre els serveis  presentats destaquen Canal farmacia online, Repofarma i farmaoffice go.

El director general de fedefarma, David Pardo, ha sigut l’encarregat de presentar aquests nous serveis.  En la seva intervenció ha recordat que aquests s’enfoquen a enfortir la farmàcia des del món online i des de l’omnicanalitat. Com canal farmacia online, que s’orienta a impulsar els atributs de la farmàcia al món online i continuar fidelitzant i incorporant nous clients a la farmàcia. El projecte es caracteritza per la priorització del click & collect a la farmàcia, per l’ampli vademècum, el servei i la proximitat. Compta amb un blog i vlog amb consells i recomanacions, centrades en embaràs i bebès, bellesa i benestar, alimentació i esport i en salut.  

Vinculat a aquest projecte, s’ha presentat farmaoffice go, una plataforma per al desenvolupament de la imatge digital i la comunicació online de la farmàcia. Cada farmàcia treballa el seu web, imatge i comunicació online. A més a més de gestionar la seva agenda de serveis i activitats,  pot comunicar promocions i crear i publicar continguts compartint-los a XXSS. Fedefarma proposa als seus socis setmanalment contingut de salut perquè cada farmacia disposi d’ell per dinamitzar el seu web i xarxes.

Altra de les noves solucions digitals és Repofarma, un repositori en el què la indústria pot introduir totes les actualitzacions dels seus vademècums i posar-lo aixó a disposició de les farmàcies.

 

DIGITALITZAR AMB VALORS

 

Durant la Trobada fedefarma, el president, Vicenç J. Calduch, ha incidit en com la cooperativa aporta valor a la farmàcia reforçant el seu perfil sanitari i ajudant-la a ser més rendible. Per aconseguir aquests objectius “la cooperativa compta amb uns valors diferencials i alineats amb els de la farmàcia”. Vicenç J. Calduch també ha explicat que, com a partner integral de la farmàcia, fedefarma també busca solucions  als reptes que se li presenten a la farmàcia, com és la digitalització.

La Trobada fedefarma ha inclòs al seu programa la taula redona “Digitalitzar amb valors”, conduïda per la periodista Mónica Carrillo. La taula debat ha comptat amb la participació de Lucía Arroyo, farmacèutica i creadora del blog “Qué me das para”, Inma Riu, farmacèutica i fundadora de Farmaschool i Saludability, Manel Vera, director general de Dentaid i Ana López-Casero, tresorera del Consejo General de Colegios de Farmacéuticos de España.

La Trobada fedefarma s’ha celebrat a l’Ocenogràfic de València i ha acollit a més de  500 profesionals del sector farmacèutic, amb el suport de 38 laboratoris.