22 de Gener de 2020

Fedefarma i XarxaFarma uneixen forces per la farmàcia

Acuerdo fedefarma y xarxafarma

Fedefarma i XarxaFarma han signat una aliança estratègica en benefici de la farmàcia.

Com a resultat de l’acord, fedefarma entra com accionista partner de XarxaFarma i es converteix  en el seu principal distribuïdor. XarxaFarma manté el seu equip executiu, la seva independència comercial i la seva marca.

Alhora, aquest acord estratègic permet a XarxaFarma ser més eficient aprofitant la capil·laritat de fedefarma en distribució. La cooperativa compta amb 7 magatzems i un pròxim que estarà ubicat a Palau – Solità i Plegamans i té un  ampli vademècum de més de 118.000 referències, entre d’altres.

 

APOSTA PER LA TRANSPARÈNCIA I VOCACIÓ PER LA INNOVACIÓ

L’acord va ser aprovat per majoria absoluta a l’assemblea de XarxaFarma. Fruït d’ell també es generaran sinergies que afavoriran nous serveis per continuar ajudant les farmàcies en el seu creixement professional i empresarial. En aquesta via, s’aprofitaran sinergies en el sistema de fidelització, la intel·ligència de negoci, la presència online o les campanyes de màrqueting,…

Ambdues entitats mantenim la nostra aposta per la transparència vers la indústria i la vocació per la innovació. Totes dues busquem potenciar el canal a través de serveis que impulsen el desenvolupament professional i empresarial de la farmàcia.

 

REFORÇ DEL LIDERATGE PER FER CRÈIXER LA FARMÀCIA

Durant la signatura, el president de fedefarma, Vicenç J. Calduch, va destacar  la satisfacció de la cooperativa per unir forces amb actors que com la cooperativa  dediquen tot el seu esforç a fer créixer la farmàcia.

I va recordar que amb aquesta signatura “fedefarma continua reforçant el seu lideratge per seguir acompanyant la farmàcia i donar resposta a les seves necessitats”.

Lluís Pla, president de XarxaFarma, mostrava també la seva satisfacció perquè amb aquest acord “sumen  forces dues empreses complementàries i amb ADNs similars, per continuar desenvolupant eines i serveis que aporten valor afegit a la farmàcia”.