17 de Gener de 2020

El premi Federació Farmaèutica 2019 distingeix a Asecofarma

Premio RAFC fedefarma

El premi Federació Farmacèutica 2019 ha reconegut l’Asociació Empresarial de Cooperatives Farmacéutiques, Asecofarma, per la seva tasca de defensa del model de farmàcia i el model solidari de distribució.

Així, el premi posa en valor el seu suport a les cooperatives y als seus socis. Aquest suport es materialitza en millor serveis i milora del servei professional de les farmàcies. També en eines per reforçar el paper com agents de salut i en la defensa estratègica de la farmàcia en un entorn canviant.

Aquest guqardó va ser constituït per fedefarma i la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC). Reconeix a persones o entitats que hagin destacat en farmàcia i en el sector de la distribució farmacèutica.

Leandro Martínez, president d’Asecofarma, va recollir el premi Federació Farmacèutica 2019 durant l’ace d’inauguració del curs 2020 de la RAFC .

El president de fedefarmaVicenç J. Calduch, va felicitar Asecofarma i va subratllar “la importància d’instruments col·lectius, com aquesta entitat, i les cooperatives que la integren, per al creixement de la farmàcia”.

La cooperativa impulsa accions com aquests guardons pel seu compromís amb el fortaliment de la farmàcia, junt a entitats crucials com la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

PREMIATS ANTERIORS

Asecofarma ha sigut el premiar a la setena edició d’aquest guardó.

En les edicions anteriors, el premi Federació Farmacèutica ha reconegut l’aportació al sector de la farmàcia y al de la distribució farmacèutica de personalitats i entitats com la doctora i política Marina Geli i la Fundació Carreras.

Altres  entitats reconegudes amb aquest premi han sigut l’Hospital Sant Joan de Déu, l’ONG Banco Farmacéutico i el farmacèutic i anterior  president de fedefarma Lluís Barenys. Farmacéuticos Mundi va ser la primera entitat premiada amb aquest guardó, fundat l’any 2013.