14 de Gener de 2020

2a edició del PFG per gerenciar la farmàcia amb la màxima rendibilitat

Premio RAFC fedefarma

Fedefarma ha iniciat la segona edició del seu Programa de Formació en Gestió (PFG) dissenyat per a la gerència de la farmàcia amb la màxima rendibilitat.

El PFG ha començat avui abordant l’assortiment i estoc. La sessió s’ha centrat el seu seguiment i control, en la presa decisions pel que fa a la selecció, i en la capacitat d’anticipació a situacions de desequilibri.

El programa també tractarà el lideratge i la gestió de conflictes, determinants en l’èxit en el dia a dia i en el futur. La tercera sessió se centrarà en repàs a les ràtios rellevants en la salut econòmica i financera de la farmàcia.

La negociació amb proveïdors i compres protagonitzaran la quarta sessió de l’PFG, on s’incidirà en aspectes com saber planificar i analitzar les dades necessàries per afrontar una negociació amb proveïdors, o desenvolupar una estratègia de concentració de compres. La cinquena sessió es focalitzarà en la gestió per patologies, tendència que dóna protagonisme a les necessitats de salut de públics concrets de l’oficina de farmàcia.

Una sessió extra sobre ecommerce

Els participants en les cinc sessions comptaran amb una sessió extra sobre les diferents formes d’estar present en l’e-commerce dins el món farmacèutic.

Les seus en què se celebra la nova edició de l’PFG seran novament Gavà i Castelló. La formació presencial es complementa amb el campus Fedefarma.