13 de Desembre de 2019

Presents a la I Jornada d’Alimentació organitzada pel COF de Castelló

Des de fedefarma hem donat suport a la I Jornada d’Alimentació organitzada pel Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló. Una iniciativa focalitzada en la nutrició, una àrea amb la qual la farmàcia pot seguir reforçant el seu rol sanitari i continuar oferint valor afegit als pacients.

L’ alimentació del present, la salut de el futur s’ha centrat a posar en relleu la importància de la formació en l’àmbit de la nutrició en les oficines de farmàcia, conèixer les noves tendències en alimentació i com influeixen les noves tecnologies en aquest sector

Després de dibuixar la situació actual de la nutrició en la farmàcia s’ha abordat temes com les tendències en alimentació (BIO / ECO, sense gluten, sense lactosa …), els mites i rumors en alimentació i nutrició o les Apps existents en relació a aquest tema, entre d’altres. Els assistents han gaudit de dos tallers, un showcooking i un tast de pans especials.