09 de Maig de 2019

Vicenç J. Calduch, president de fedefarma, a Radio 4

Vicenç J. Calduch presidente de fedefarma en Radio 4

Vicenç J. Calduch explica el model empresarial I cooperatiu de fedefarma a RÀdio 4

Vicenç J. Calduch, president de fedefarma, ha detallat l’oferta de valor de fedefarma i la trajectòria empresarial de la cooperativa en el programa Club 21. El Club de les ments inquietes de RNE Ràdio 4.

El projecte empresarial de fedefarma ha estat objecte d’interès del programa de ràdio conduït per David Escamilla, centrat en la innovació, la creativitat i l’excel·lència empresarial.

Durant l’entrevista, Vicenç J. Calduch ha explicat l’evolució que ha experimentat la farmàcia i els seus professionals al llarg dels anys. El president també ha exposat com fedefarma ajuda a la farmàcia davant les seves necessitats professionals així com empresarials, amb serveis com la formació, eines digitals o aquelles orientades a la millor gestió del retail, entre d’altres.

En aquest sentit, ha destacat “que la voluntat de fedefarma és donar una resposta 360º a les necessitats d’una oficina de farmàcia i  a les dels professionals que estan al capdavant liderant-la”.

El president de fedefarma ha destacat el model logístic i operatiu de la cooperativa, que permet arribar entre dues i quatre vegades al dia a les farmàcies del territori, posant així a disposició dels ciutadans aquells medicaments que necessiten, d’un vademècum de vora 100.000 referències.

Calduch també ha posat en valor el model cooperatiu de fedefarma com a fórmula en la que “el lideratge individual passa a ser una motivació col·lectiva, amb la que s’aconsegueix poc a poc donar forma i transformar el nostre sector”.

Vicenç J. Calduch ha compartit programa amb Sandrine Castres, directora a Espanya de MCI, empresa líder i innovadora en l’organització d’esdeveniments. Dos models d’èxit davant les demandes actuals del món.

Entrevista a Vicenç J.Calduch realitzada per RNE Radio 4

Visitar pàgina web RNE Radio 4