26 de Març de 2019

Fedefarma a la nova comissió de Foment del Treball

Fedefarma en la nueva comisión de Foment del Treball

Fedefarma amb la nova comissió d’atenció a les persones i a la salut de Foment del Treball

Fedefarma ja som una de les entitats membre que formen la nova Comissió d’Atenció a les Persones, de Salut i Social de Foment del Treball. El nostre president, Vicenç J. Calduch, representa la cooperativa a la comissió, la qual és presidida per Roser Fernández, directora general de la Unió, Associació d’Entitats Sanitàries i Socials.

La comissió ha estat creada des de Foment del Treball perquè considera que els sectors d’activitat de la Salut i l’Atenció a les Persones són estratègics en el benestar i la cohesió social. L’objectiu general és posar en valor el sector de l’atenció de les persones i el sector salut i els seus beneficis per a la ciutadania.

La nova Comissió de Foment del Treball analitzarà el context actual, emetrà propostes, ha de definir nítidament la posició empresarial i participarà en els àmbits de diàleg i concertació amb la voluntat d’evidenciar el punt de vista empresarial en la relació amb els governs, administracions i l’opinió pública.

El president de fedefarma ha assenyalat la satisfacció “per aportar la visió de la cooperativa a aquesta nova comissió orientada a impulsar el sector de l’atenció de les persones i el sector salut, àrees clau per assolir una societat amb índexs de benestar òptims”.

En aquest sentit, Vicenç J. Calduch ha recordat que fedefarma forma part de diverses organitzacions i associacions sectorials per tal de ser agent actiu en la presa de decisions que afecten el sector farmacèutic i en l’impuls d’iniciatives orientades a enfortir la farmàcia.

“És per això que fedefarma no podia sinó ser membre d’aquesta nova comissió que estem segurs sumarà esforços pel bé de la farmàcia i dels ciutadans” ha apuntat Vicenç J. Calduch.

El president de la cooperativa no va poder assistir a la reunió constitutiva de la comissió en coincidir amb la seva participació en una taula d’actualitat de Infarma 2019, pel que va ser el secretari de fedefarma, Xavier Casas, que va assistir a la mateixa en el seu nom.

Fedefarma en la nueva comisión de Foment del Treball