25 de Març de 2019

Fedefarma a Infarma 2019

Balanç Fedefarma a infarma 2019, una edició molt satisfactòria pel nivell d’afluència com de sinergies creades amb la indústria i la farmàcia.

En l’edició d’Infarma 2019 milers de farmacèutics i professionals de la salut s’han acostat a l’espai de fedefarma per a conèixer la proposta de valor de la cooperativa i fer-li arribar les seves inquietuds i necessitats per al desenvolupament de l’oficina de farmàcia.

Mitjançant les nombroses trobades personalitzades amb els nostres socis i la resta de farmacèutics comunitaris durant els tres dies de Infarma 2019, hem traslladat a la farmàcia el detall dels seus diferents serveis i propostes de valor, i hem recollit de primera mà les necessitats i motivacions de la farmàcia per a donar resposta als reptes de futur.

Bona part de l’interès de Infarma 2019 s’ha focalitzat en la irrupció del comerç electrònic. En aquest àmbit, Vicenç J. Calduch, president de fedefarma, ha participat en la taula professional Com pot ajudar la distribució als reptes del comerç electrònic? on ha apostat pel desenvolupament d’una proposta omnicanal des de l’oficina de farmàcia i la distribució cooperativa que permeti desenvolupar els atributs de la farmàcia: professionalitat, proximitat, consell i personalització entre altres.

Així mateix, David Pardo, director general de fedefarma, en la seva participació en la taula Internet i els canvis de comportament del consumidor va destacar el paper que ha de tenir fedefarma en la gestió de les dades, un element clau en l’actual entorn, per a conèixer al consumidor individualment. Marró va avisar igualment sobre les amenaces desregulatories del sector que poden provenir d’entorns digitals i startups de capital no farmacèutic.

Innovació per al creixement de la farmàcia

D’altra banda, hem tornat a evidenciar la nostra capacitat innovadora presentant les novetats en els seus serveis com l’eina de business intelligence BIsualfarma, orientada a l’anàlisi eficaç de dades i a la recomanació per a la presa de decisions rendibles i òptimes en la gestió de l’oficina de farmàcia i el nou campus elearning per a continuar acostant al soci una formació referent.

Aquestes novetats s’han acompanyat durant els tres dies de la trobada de formacions sobre temes clau per a l’atenció del pacient i per a la rendibilitat de la farmàcia com el preu òptim per als productes de parafarmàcia, la fidelització dels clients, l’assortiment adequat o la implantació de serveis com el de risc cardiovascular o el dermoconsell.

El compromís de fedefarma amb la innovació també s’ha vist reflectit amb el patrocini de #Infarmainnova, iniciativa per a impulsar idees per a fer front a reptes actuals de la farmàcia. De les 148 idees presentades, “2sis (Dosis)”, centrat en la millora de l’adherència en pacients majors; “Recepta electrònica en app”, per a optimitzar la gestió de la recepta electrònica; i “La teva farmàcia, més prop del que creus”, l’objectiu de la qual és la resolució de dubtes dels joves, van ser les tres premiades. Un dels tres guardons va ser lliurat per Mónica Monfort, responsable de Formació i Serveis Professionals de fedefarma.

El nostre balanç de fedefarma a Infarma 2019 és molt positiu ja que hem aconseguit transmetre el nostre posicionament com partner estratègic de la farmàcia i mostrar la nostra capacitat innovadora.

Galeria D’imatges fedefarma a infarma 2019