19 de Març de 2019

Taula d’actualitat Infarma 2019

Mesa actualidad Infarma 2019

Taula d’actualitat Infarma 2019 | Internet i els canvis de comportament del consumidor

David Pardo, director general de fedefarma, ha intervingut a la taula d’actualitat Internet Infarma 2019 i els canvis de comportament del consumidor, dins del programa del Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia (Infarma).

Ha destacat la necessitat d’orientar el ecommerce a afavorir una experiència omnicanal que posicioni la farmàcia com a centre de salut i al farmacèutic com a professional pròxim i expert.

També ha apuntat que es tracta d’un consumidor que entén d’experiències i les busca, que està preocupat per la seva salut, té sensibilitat social i està al dia de les tendències, però és al mateix temps molt vulnerable a determinades informacions, la qual cosa fa que també busqui confiança i consell.

I és que, en consumir productes relacionats amb la salut, el consumidor, també en online, busca seguretat, consell, qualitat, confiança atenció personalitzada, és a dir, “atributs diferencials del canal farmàcia que hem de ser capaces de reforçar i posar en valor”.

També ha posat l’accent en les amenaces desreguladores del sector que provindran d’entorns digitals i start-ups de capital no farmacèutic.

David Pardo ha recordat l’objectiu principal de la cooperativa: reforçar a l’oficina de farmàcia i impulsar el canal farmàcia. Pel que, davant el repte del ecommerce, la proposta de fedefarma es basa en que la venda online passada per la farmàcia.

Amb això present sempre, com ha explicat el director general, fedefarma planteja un model de ecommerce, vehiculat per la plataforma Farmapremium, en el qual el domini del big data és fonamental per a poder oferir una resposta individualitzada a les necessitats del client i una atenció farmacèutica professionalitzada, afavorint sempre el trànsit cap a l’oficina de farmàcia.

Programa fedefarma a Infarma 2019

Pàgina web Infarma 2019