15 de Març de 2019

Dia Mundial del Son 2019

Dia Mundial del Son 2019

Dia Mundial del Son 2019, impulsem campanya sanitaria a les farmàcies

Des de fedefarma impulsem una campanya sanitària entre les nostres farmàcies sòcies amb motiu del Dia Mundial del Son 2019.

L’objectiu d’aquesta campanya és reforçar el rol sanitari del farmacèutic, abordant una de les consultes més freqüent en la farmàcia, la dificultat per a conciliar o mantenir la son.

A través d’aquesta campanya del Dia Mundial del Son 2019, les farmàcies faciliten informació higiènic-sanitària als pacients amb problemes d’insomni, milloren la qualitat de vida del pacient en els aspectes del son i sensibilitzen i incrementen la informació sobre aquests trastorns i la forma d’evitar-los.

També abasta els clients habituals de la farmàcia per a incidir en els hàbits per a prevenir trastorns relacionats amb el son i nens amb alteracions de el son perquè els seus pares coneguin els hàbits que milloren la qualitat del seu son.

Més de 300 farmàcies s’han sumat a la campanya, Dia Mundial del Son 2019, desenvolupada que posa el focus a abordar pacients que pateixen insomni, però no estan tractats per a poder oferir-los el consell farmacèutic i el millor tractament per al seu cas; així com pacients en tractament per a millorar els seus símptomes a través de la valoració d’algun complement al tractament.

El president de fedefarma, Vicenç J. Calduch, ha recordat que “les oficines de farmàcia són el nivell assistencial més pròxim al ciutadà, per la qual cosa el farmacèutic té un paper molt actiu en la detecció i tractament de trastorns relacionats”. “És per això que des de la cooperativa desenvolupem anualment quatre campanyes sanitàries que suposen una ajuda al farmacèutic en la promoció de la prevenció i l’educació sanitària de diferents patologies”, ha explicat Vicenç J. Calduch.

Amb la finalitat d’ajudar a millorar l’atenció farmacèutica als ciutadans, desenvolupem cada any diverses campanyes en què es facilita material PLV, informació tècnica sobre la patologia i protocols d’actuació per al farmacèutic, així com materials informatius amb consells de salut per a la població en general o els pacients, que ajuden el farmacèutic a abordar cada patologia i a posicionar-se com a agent de salut pròxim.

Veure campanyes Dies Mundials 2019 de fedefarma.