13 de Març de 2019

Dies Mundials fedefarma 2019

Días Mundiales fedefarma 2019

Fedefarma et facilita anualment 4 campanyes de salut lligades a Dies Mundials per a reforçar el teu rol sanitari i impulsar l’educació sanitària des de la farmàcia.

Les campanyes Dies Mundials fedefarma 2019 tenen l’objectiu de potenciar l’atenció del farmacèutic com a professional sanitari de primer nivell assistencial i dinamitzar el punt de venda.

Les campanyes ajuden a prestar un millor servei sanitari als pacients de la farmàcia durant aquests dies de referència en el sector. D’aquesta manera es reforça el posicionament de la farmàcia com a espai de salut pròxim al ciutadà.

DIES MUNDIALS FEDEFARMA 2019

Aquest any 2019, ens centrarem en els següents Dies Mundials:

15 de març 2019, Dia Mundial del Son

29 de maig 2019, Dia Mundial de la Salut Digestiva

21 de setembre 2019, Dia Mundial de l’Alzheimer

20 de novembre 2019, Dia Mundial de la EPOC

Cadascun dels Dies Mundials té associats materials comunicatius exclusius per a fomentar l’educació sanitària del pacient en la teva farmàcia.

Per a crear les campanyes definim molt bé el públic objectiu al qual es dirigeix cadascun dels Dies Mundials i seleccionem minuciosament les dates i la durada de cada campanya. És important assignar un responsable en la farmàcia que coordini l’acció perquè la campanya obtingui el retorn esperat.

Les campanyes Dies Mundials fedefarma ajuden a millorar la qualitat del consell i l’atenció oferta als pacients i també contribueixen al dinamisme de la farmàcia i ajuden a aconseguir objectius de rendibilitat en l’espai de salut.

Si vols adherir-te als Dies Mundials de fedefarma 2019 contacta amb el SAS al telèfon 937 060 371 de Barcelona o al telèfon 960 450 103 de València o envia un correu electrònic a formacio@fedefarma.com