12 de Febrer de 2019

Des de fedefarma impulsem la innovació a la farmacia

Infarmainnova

En el marc d’Infarma 2019, col·laborem amb la segona edició d’Infarmainnova.

Es tracta d’una iniciativa dels Col·legis Oficials de Farmacèutics de Barcelona i de Madrid que estimula la innovació per reforçar el paper sanitari de la farmàcia en benefici del pacient.

Infarmainnova es desenvoluparà en el marc del proper Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia Infarma, que tindrà lloc entre els dies 19 i 21 de març al recinte Gran Via de Fira Barcelona. El lema del congrés és la “La salut ens connecta”.

A fedefarma la innovació és un dels nostres valors fonamentals per donar resposta a les necessitats de la farmàcia. Amb aquesta participació ens impliquem en un projecte que pretén precisament impulsar idees innovadores en l’àmbit de la farmàcia comunitària.

Infarmainnova busca idees que ajudin a resoldre 5 grans reptes de l’oficina de farmàcia:

  • Adherència al tractament en persones grans polimedicades.
  • Educació sanitària
  • Acostament de la farmàcia als joves
  • Coordinació entre oficines de farmàcia
  • Comunicació entre farmacèutics i pacients a través d’eines digitals

Des de fedefarma i l’Obra Social “La Caixa” col·laborem en un projecte que busca generar solucions creatives i innovadores. Es tracta de fomentar la col·laboració entre la professió farmacèutica i aportar valor a tots els agents del sistema de salut. Així mateix, es busca potenciar el paper del farmacèutic, sempre en benefici dels pacients.

Els farmacèutics que vulguin participar en la iniciativa poden registrar-se i presentar les seves idees fins al 15 de febrer a Infarmainnova.

Posteriorment, la setmana del 25 de febrer es comunicaran les deu idees finalistes. L’organització del Congrés convidarà, amb totes les despeses pagades, a aquests 10 finalistes perquè presentin les seves propostes durant la celebració d’Infarma. El jurat seleccionarà tres guanyadors, un dels quals serà reconegut amb un premi atorgat per fedefarma.

Web #Infarmainnova