20 de Desembre de 2018

Campanya furgonetes fedefarma 2019

Campanya Furgonetes Fedefarma 2019

Llancem la campanya furgonetes fedefarma 2019 per a posar en valor el paper sanitari del farmacèutic

 

Mitjançant la campanya furgonetes fedefarma 2019 volem sensibilitzar als ciutadans sobre la proximitat i capacitat del farmacèutic per a oferir consells de salut i atenció farmacèutica personalitzada.

La campanya està formada per diferents missatges com “Existeix Google, ho sabem. Però si vols un consell de salut, ves a la teva farmàcia”. Aquesta tipologia de missatges posa en valor l’activitat del farmacèutic com a agent de salut i consciencien a la ciutadania sobre la necessitat d’informar-se i prendre decisions sobre la seva salut a través de les recomanacions fonamentades d’un professional sanitari.

Les nostres furgonetes recorren diàriament més de 46.000 Km (una volta al món al dia) i, per capil·laritat, són visibles i accessibles als carrers dels pobles i ciutats de tota la seva àrea d’influència.

La inclusió de missatges enginyosos en aquestes furgonetes interpel·la al ciutadà i el sensibilitza sobre el rol sanitari pròxim i professional que exerceix el farmacèutic.

Aquesta iniciativa ha estat molt ben acollida pels professionals i institucions del sector, que han expressat la seva valoració favorable en mitjans i xarxes socials.

A més, La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) ha atorgat un semàfor verd a la campanya “per la capacitat de posar en valor el paper professional sanitari del farmacèutic i fer-lo d’una forma creativa, posant a la farmàcia en el centre”.