20 de Desembre de 2018

Campanya furgonetes fedefarma 2019

Campanya Furgonetes Fedefarma 2019

Llancem la campanya furgonetes fedefarma 2019 per a posar en valor el paper sanitari del farmacèutic

 

Mitjançant la campanya furgonetes fedefarma 2019 volem sensibilitzar als ciutadans sobre la proximitat i capacitat del farmacèutic per a oferir consells de salut i atenció farmacèutica personalitzada.

La campanya est√† formada per diferents missatges com ‚ÄúExisteix Google, ho sabem. Per√≤ si vols un consell de salut, ves a la teva farm√†cia‚ÄĚ. Aquesta tipologia de missatges posa en valor l’activitat del farmac√®utic com a agent de salut i consciencien a la ciutadania sobre la necessitat d’informar-se i prendre decisions sobre la seva salut a trav√©s de les recomanacions fonamentades d’un professional sanitari.

Les nostres furgonetes recorren di√†riament m√©s de 46.000 Km (una volta al m√≥n al dia) i, per capil¬∑laritat, s√≥n visibles i accessibles als carrers dels pobles i ciutats de tota la seva √†rea d’influ√®ncia.

La inclusió de missatges enginyosos en aquestes furgonetes interpel·la al ciutadà i el sensibilitza sobre el rol sanitari pròxim i professional que exerceix el farmacèutic.

Aquesta iniciativa ha estat molt ben acollida pels professionals i institucions del sector, que han expressat la seva valoració favorable en mitjans i xarxes socials.

A m√©s, La Federaci√≥ d‚ÄôAssociacions de Farm√†cies de Catalunya (FEFAC) ha atorgat un sem√†for verd a la campanya ‚Äúper la capacitat de posar en valor el paper professional sanitari del farmac√®utic i fer-lo d’una forma creativa, posant a la farm√†cia en el centre‚ÄĚ.