20 de Novembre de 2018

Fedefarma llança un campus d’e-learning

Fedefarma ha llançat una nova plataforma d’e-learning. El nou campus reforça l’aposta formativa de la cooperativa a través d’un nou espai accessible, funcional i innovador.

Amb el campus.fedefarma.com, des de fedefarma seguim incorporant la innovació a la nostra proposta formativa perquè tot l’equip de la farmàcia se segueixi formant amb la màxima qualitat, comoditat i eficiència.

La plataforma facilita consultar tota l’oferta formativa online i presencial, inscriure’s en els cursos, descarregar els continguts de les formacions presencials i materials complementaris de les jornades impulsades per fedefarma, visualitzar en línia tota la formació presencial i realitzar cursos 100% online.

El campus comptarà amb alguns cursos oberts per a farmàcies no sòcies sobre diferents temes, perquè puguin experimentar en primera persona l’oferta formativa de fedefarma.

La plataforma està dissenyada pensant en l’experiència de l’usuari, facilitant la seva connexió i navegació en tot moment a través d’un maneig fàcil i intuïtiu. La connexió al campus és possible tant a través d’ordinador, com de mòbil o tauleta.

L’oferta formativa de fedefarma a un clic

Des d’aquest curs, alberga els vídeos de les sessions i el material didàctic del Programa de Formació Continuada (PFC) i la resta de cursos impulsats per la cooperativa, en la seva gran majoria orientats a incidir en salut i atenció farmacèutica, gestió i màrqueting, tendències i eines tecnològiques. Així mateix, a partir de gener la plataforma inclourà el nou Programa de Formació en Gestió (PFG).

A més de permetre apropar formacions 100% en línia, la plataforma també té previst properament incorporar altres eines de formació com són píndoles, amb enfocaments pràctics i útils, relacionades amb el programa de gestió IOFWin i amb el business intelligence BIsualfarma, per maximitzar el seu rendiment, amb temes de gestió i màrqueting rellevants per a la farmàcia, i amb els serveis de salut de la cooperativa per optimitzar la seva implantació.